Artiklar / Evenemang

Sveba Dahlen representeras av Pernilla Boström i juryn under SM-veckan

21 februari, 2019

Under SM-veckans tävlingar, Unga Bagare 2019 och Skolmästerskapen kommer Sveba Dahlen representeras av välmeriterade Pernilla Boström,
vilket vi är mycket glada och stolta över! 

Läs mer

SM – Unga Bagare 2019

14 februari, 2019

Sveba Dahlen är stolt sponsor av SM - Unga Bagare 2019 – som syftar till att kora Sveriges bästa unga bagare och är öppen för ungdomar upp till 24 år. Ett stort antal av bageri- och konditoribranschens mest kända profiler har startat sin karriär i och med den här tävlingen. Ettan till fyran i SM bildar det juniorbagarlandslag från vilket kandidater tas ut att representera Sverige i EM Unga Bagare.

Nu är det klart vilka som går till final i SM-Unga Bagare 2019!

Läs mer

Finalister Årets Bagare 2019

12 februari, 2019

Sveba Dahlen är stolt sponsor av Årets Bagare 2019 – Svenska mästerskapen för professionella bagare som äger rum den 11-14 under SM-veckan i Nordstan, Göteborg. I ett öppet bageri i Nordstan ska finalisterna skapa inspirerande, vackra och banbrytande bakverk gällande såväl smak som utseende. Finalisterna bakar totalt 150 bröd vardera på endast sex timmar. Bagarna har, dagen före tävlingen, även 75 minuter på sig att bland annat sätta degar, koka sylt mm. SM-veckan inkluderar även SM Unga Bagare och Skolmästerskapen.

Läs mer

Tjänster på Sveba Dahlen

12 februari, 2019

På Sveba Dahlens huvudkontor i Fristad, Sverige är vi i dagsläget 153 personer som arbetar. På vår arbetsplats finns många olika roller att axla. Vi har här valt att presentera en av dessa roller:

Läs mer
08 februari, 2019

Välkommen till Norrlands bagerimässa!

22 januari, 2019

Välkomna till Norrlands Bagerimässa på Nolia i Umeå 8-9 februari. Vi ställer ut i monter 23, vi visar vi ugnen Eco från TurboChef samt en Kodiak 20L mixer från Varimixer. I mässans eventhörn kommer det även att bakas i vår ministickugn S400. Välkomna!

Läs mer

Sveba Dahlen Sweden blir Sveba Dahlen Foodservice

15 januari, 2019

Vår Facebook kanal Sveba Dahlen Sweden har bytt namn till Sveba Dahlen Foodservice. Det innebär att vi i fortsättningen enbart publicerar inlägg där som har med Foodservice att göra (t.ex. restaurang, hotell och catering verksamhet).  

Läs mer

Snart premiär för vår nya High Temp pizzaugn!

10 januari, 2019

Nu kan vi inte hålla oss längre! Den 30 - 31 januari är det smygpremiär för vår nya High Temp Pizzaugn på Fastfood & Café mässan i Stockholm.

Läs mer

Vi ställer ut på Fastfood & Café!

10 januari, 2019

Välkommen till vår monter, C12 under Fastfood & Café på Kistamässan 30-31 januari.
Under mässan visar vi upp våra fina nyheter, 
så missa inte att besöka oss!
För fribiljetter till mässan, klicka här! 

Läs mer

Nybyggt bageri i Tromsø Norge

21 december, 2018

Genom vår norska distributör Horni är Sveba Dahlen stolt leverantör av fyra Sveba Dahlen stickugnar och en Glimek brödlinje till ett helt nybyggt bageri i Tromsø Norge. För bara några dagar sedan flyttade Tromsø Bageri till nya lokaler. Storleken på produktionsanläggningen har nu fördubblats och kvaliteten på produkterna förbättrats. Stickugnarna man valt att för utföra jobbet med den känsliga bakningen är modellerna I-Serien och V-Serien, som är Sveba Dahlens största modeller av stickugn.

Läs mer

En julhälsning från Sveba Dahlen!

11 december, 2018

Istället för julkort och julklappar väljer vi i år att skänka pengar till Barncancerfonden.
Är du intresserad av hur du kan hjälpa till? Besök Barncancerfondens hemsida: http://www.barncancerfonden.se/jul/foretag .

Vi önskar er alla God Jul & Gott Nytt År! 

Läs mer